Masaža je drevno isceliteljsko umeće koje ima izvanredno koristan efekat na sve telesne sisteme, od kojih ćemo neke naglasiti u daljem tekstu. Nervni sistem je podložan dubokom uticaju primene masaže. Efekti masaže mogu da budu umirujući i sedativni, pružajući olakšanje kod nervne razdražljivosti.

Poremećaji kao što su nesanica, napetost, glavobolje i ostala stanja izazvana stresom, reaguju na isceliteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Vrednost masaže u slučajevima letargije i zamora je neprocenjiva.

Masaža kao preventivno lečenje, suštinski je važno za održavanje zdravlja i kondicije. Sprečiti je uvek bolje nego lečiti.

Relax masaža je blaga i opuštajuća masaža koja se izvodi manuelno i ima za cilj opuštanje celog organizma i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja. Relax masaža je borac u prevenciji i otklanjanju stresa kao i relaksaciju mišića. 

Kome se preporučuje?

Relax masaža pogodna je za sve, a mi je posebno preporučujemo onima koji veći deo dana provode za računarom. Može se raditi relax masaža celog tela ili parcijalna relax masaža pojedinih delova tela (nogu, stopala, ledja, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Kome se ne preporučuje?

Masaže se ne preporučuju osobama koje imaju neki od ovih simptoma:

  • lokalni procesi na koži (infekcije i dr. inflamacije) u regiji koja se tretira, dok ti procesi traju,
  • akutna upala vena na nogama i dijagnostikovana  venska tromboza,
  • menstrualno krvarenje,
  • trudnoća i dojenje,
  • maligna obojenja.

Cena

Relax masaža celog tela: 50 min – 1.700 RSD
Relax masaža celog tela: 60 min – 1.900 RSD

 

*Pogledajte cenovnik svih usluga