Holivudski tretmani kiseonikom su najtraženiji tretmani lica na zapadu za efektno podmlađivanje i vidno osveženje svakog tipa kože. Svetski stručnjaci su stvorili uređaj sličan po karakteristikama hiperbaričnoj komori. Aparat proizvodi 95% čist kiseonik i uz pomoć specijalne mlaznice (0,1mm) ga ubrizgava u površinske i dublje slojeve kože.

Primena Oxy Jet aparata:

  • dubinsko čišćenje kože i lečenje akni,
  • nega kože: beljenje kože, zatezanje i podizanje kože, tretiranje podočnjaka,
  • smanjivanje bora i brazda oko očiju,
  • unošenje nutritijenata uz pomoć maske za disanje.

Postupak tretmana:

Tretman započinje enzimskim pilingom koji lagano greje kožu, pročišćava je, skida mrtve ćelije s površine i olakšava put aktivnim sastojcima. Slede masaža i ručna limfna drenaža koje imaju za cilj pobuđivanje svih tkiva i ubrzavanje cirkulacije. Relaksacija i uživanje se podrazumevaju.

Na ovako savršeno pripremljenu kožu nanose se odabrani mezoterapijski kokteli koji se potom pod snažnim pritiskom čistog kiseonika utiskuju u dublje slojeve kože sastojke koktela. Kokteli sadrže komplekse vitamina i antioksidanata, a koncentracija kiseonika je precizno dozirana da kožu prokrvi i bolje ishhrani – što je od presudnog značaja za tretmane kiseonikom, jer preterana količina kiseonika može dovesti do oksidativnog stresa i izazvati kontraefekat.

Sledeći korak je hidratacija i ishrana kože Zlatnom maskom koja sadrži kolagen i hijaluron za uklanjanje dubinskih znakova starenja na ćelijskom nivou. Zlatna maska pored toga što vidljivo umanjuje bore, takođe poboljšava tonus kože, stimuliše sintezu kolagena i povoljno utiče na lečenje akni, umanjuje fleke i depigmentacije na koži. Koža se u ovoj fazi tretmana odmara, upijajući supstance iz maske. Istovremeno, preko lica se stavlja providna kupola u koju ulazi kiseonik. Pravilnim i dubokim disanjem tokom narednih pet minuta Vaše telo dobiće infuziju čistog kiseonika, osetiće se krepko i sveže, a Vaš organizam će dobiti snažan podsticaj detoksikaciji.

Kome se ne preporučuje?

Oxy Jet tretman se ne preporučuje osobama koje imaju neki od ovih simptoma:

  • lokalni procesi na koži (infekcije i dr. inflamacije) u regiji koja se tretira, dok ti procesi traju,
  • akutna upala vena na nogama i dijagnostikovana venska tromboza,
  • trudnoća i dojenje,
  • maligna oboljenja.

Cena

Oxyjet hiperbarična komora za lice: 60 min – 4.000 RSD
Oxyjet sa zlatnom maskom: 60min – 5.500 RSD
Holivudski tretman: 90 min – 6.500 RSD

 

*Pogledajte cenovnik svih usluga